2011. október 19., szerda

Előerősítők és készülő projektek

Gyűlnek oldalt a projektek leírásai. Most hogy computerrel viszonylag gyorsan lehet áramkört tervezni, elkészítek több változatot is a korábbi és újabb kapcsolási rajzok alapján. Ezekből PDF doksit generálok, amit oldalt gyűjtögetek. Rendes leírások majd itt lesznek magyar nyelven. a doksikból nem akarok magyar verziót csinálni.

Az előző UREI hangszínállító projektet végül nem küldtem el levilágítani, mert úl nagy a panel ahhoz hogy kiderüljön nincs rendben vele valami. Előtte lemodellezem papírból. Holnap megyek levilágított filmekért, de ezeken csak előerősítők lesznek. Az előerősítők változatait ma töltöttem fel. Ezekből már majdnem mindet kipróbáltam, bár igazán jó, LT sorozatú IC-vel még nem volt dolgom, majd ebben lesz egy teszt ezekről is.

Készül a PDF egy több változatot is tartalmazó gyratoros EQ projektről, és az előerősítős paneleket is lehet majd audio mixerbe szervezni modulosan mint az UREI hangszínállítót. A készülő panelekről Picasa galériát is csinálok, csak hogy majd az elkészült áramkörökről legyenek képek:

Parametrikus EQ, UREI 545/546 másolat modulrendszerben, több sávval is:



Előerősítők csak úgy, külön áramkörként:



Az előerősítőkből alaplapba szerelhető modulok lettek egy csatlakozó segítségével, és így kerültek egy audió mixerbe:



És végül már meg van tervezve a többcsatornás gyratoros-EQ project is, modulrendszerben, alaplappal:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése